Boel Denmark ApS

FORHANDLER AF INSTITUTIONSMØBLER, LEGEPLADSER MM

Forhandler af legepladser, institutions- og skolemøbler, bordbænke, fitnessredskaber og meget meget mere. Webshop med stort og bredt sortiment til alle, små og store, skoler, institutioner, campingpladser, grundejer- og boligforeninger, det private erhvervsliv mm. Der lægges stor vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik, og en stor del af programmet er Dansk produceret.

 

 

JoWin ApS

NOONFOOD LEVERANDØR TIL DEN EUROPÆISKE DETAILHANDEL

JoWin er et innovativt handelsselskab, der importerer nonfood produkter indenfor et utal af varekategorier fra Kina. ​Vores kunder er primært europæiske detailkæder. Virksomheden fokuserer på altid at have de rigtige produkter og følger udviklingen i markedet nøje. Der arbejdes ud fra egne ideer/inspirationer samt vores kunders ønsker.

 

 

KplusC Arkitektur & Design ApS

ARKITEKTUR, MERE END ET ÆSTETISK UDTRYK

En bygning er ikke bare et byggeri, men et sted hvor menneskets behov kan blive opfyldt. Med udgangspunkt i den betragtning sætter vi stor fokus på kundens behov og ønsker. Vi vil skabe de bedste rammer for den enkelte, men samtidig have respekt for den oprindelige arkitektur og den omkringliggende natur.

Vores filosofi er at alt kan lade sig gøre, og målet er at opfylde kundens behov igennem en forklarelig proces, hvor begge parter bidrager til resultatet. Vi ser dialogen i mellem kunden og rådgiveren som værende essentiel for at give den rette løsning til det enkelte projekt.

Vi ser løsninger på udfordringer og bringer nødvendige samarbejdspartnere ind i billedet for at få løst en opgave. Vi viser hensyn til miljøet, da bæredygtighed er et punkt på vores dagsorden. Urbanitet er kerneordet, der for os ledsager ethvert projekt fra skitse til færdig byggeri.

 

 

Pro Op Consult

KONSULENT VIRKSOMHED

Pro op consult ApS. er en konsulent virksomhed, hvor vi lægger vægt optimering af din virksomhed. Det sker via tætte og personlige relationer. Vi er på fornavn med vores kunder og altid i øjenhøjde. Hos os vil i få en personlige rådgiver, der sammen med jer kan planlægge jeres leverandørstrategi bedst muligt. Vi tilbyder individuelle løsninger, som dækker netop jeres behov. Et forslag kunne være, at vi hurtigst muligt får aftalt et møde, så I kan få uddybet fordelene, ved at lade os gennemgå jeres samhandelsvilkår. Mødet kan foregå hos jer, hvor, hvornår og hvordan vi mødes er helt op til jer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning!

 

 

 

JobCare A/S

JOBCARE HJÆLPER JOBCENTRE, VIRKSOMHEDER OG BORGERE, MED YDELSER SOM ARBEJDSMILJØ, MENTORER OG SOCIALFAGLIGE VIKARER

Vores arbejdsområder spænder fra organisationsudvikling og coaching af ledere og medarbejdere til afklaring og udvikling af borgere med komplekse problemstillinger til nedbringelse af sygefravær. Vi tager altid udgangspunkt i det hele menneske. Ikke kun fordi det er det eneste værdige, men også fordi, det ofte er her, løsningen ligger.