Boel Denmark ApS

FORHANDLER AF INSTITUTIONSMØBLER, LEGEPLADSER MM

Forhandler af legepladser, institutions- og skolemøbler, bordbænke, fitnessredskaber og meget meget mere. Webshop med stort og bredt sortiment til alle, små og store, skoler, institutioner, campingpladser, grundejer- og boligforeninger, det private erhvervsliv mm. Der lægges stor vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik, og en stor del af programmet er Dansk produceret.

 

 

JoWin ApS

NOONFOOD LEVERANDØR TIL DEN EUROPÆISKE DETAILHANDEL

JoWin er et innovativt handelsselskab, der importerer nonfood produkter indenfor et utal af varekategorier fra Kina. ​Vores kunder er primært europæiske detailkæder. Virksomheden fokuserer på altid at have de rigtige produkter og følger udviklingen i markedet nøje. Der arbejdes ud fra egne ideer/inspirationer samt vores kunders ønsker.

 

 

JobCare A/S

JOBCARE HJÆLPER JOBCENTRE, VIRKSOMHEDER OG BORGERE, MED YDELSER SOM ARBEJDSMILJØ, MENTORER OG SOCIALFAGLIGE VIKARER

Vores arbejdsområder spænder fra organisationsudvikling og coaching af ledere og medarbejdere til afklaring og udvikling af borgere med komplekse problemstillinger til nedbringelse af sygefravær. Vi tager altid udgangspunkt i det hele menneske. Ikke kun fordi det er det eneste værdige, men også fordi, det ofte er her, løsningen ligger.